STRATEGIE/CONCEPT/UITVOERING

STRATEGIE. Wie ben je ? Wat wil je? Voor wie wil je dat? Welke keuzes maak je? Wat heb je daar voor over? Deze en vele andere vragen stel ik voorafgaand aan een opdracht. Nooit moeilijk. Altijd concreet. En ik help bij het beantwoorden ervan. Opdat het bedenken van een concept en haar middelen altijd terug te voeren moet zijn op strategie en positionering. 

 

CONCEPT. Het mooiste wat je een opdrachtgever kunt bieden is een sterk concept. Een communicatie-idee dat 'bij- wijze-van' een heel leven mee gaat. Passend bij positionering.  Met sterke achterliggende gedachte. Inclusief ingrediënten die inspireren tot een sterke uitvoering. Varierend van website tot brochure. Van film tot social media. Meestal streef ik naar een eenvoudig concept. Duidelijk beeld. Heldere taal. Altijd begrijpelijk. Zeker herkenbaar. En het liefst hou ik zelf de regie over de uitvoering, opdat concept en uitvoering kloppen.

 

UITVOERING. Na het denkwerk volgt de uitvoering. De concrete middelen die bij de mensen binnen moeten komen. Op deze site tref je een aantal voorbeelden aan. Werk dat voortvloeit uit een prettige en stimulerende samenwerking met mijn opdrachtgevers. Klik op de subpagina's en je krijgt een korte toelichting.